ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム / 3-メチルブタナール生産性乳酸菌を用いた発酵乳におけるナッツ臭の増強に関する研究 / 23GC210_Hayashizaki

23GC210_Hayashizaki


23GC210_Hayashizaki.pdf
fd8b98ed-79bf-4331-a58b-57d658fb1506
https://hirosaki.repo.nii.ac.jp/record/2000895/files/23GC210_Hayashizaki.pdf
ファイル ライセンス
23GC210_Hayashizaki.pdf/23GC210_Hayashizaki.pdf (3.0 MB) sha256 17066e36cacd820c92be62262d455fa4bb6e62a86fa73ca1cc908e202186e8db
公開日 2025-05-09
ファイル名 23GC210_Hayashizaki.pdf
本文URL https://hirosaki.repo.nii.ac.jp/record/2000895/files/23GC210_Hayashizaki.pdf
ラベル 3-メチルブタナール生産性乳酸菌を用いた発酵乳におけるナッツ臭の増強に関する研究
オブジェクトタイプ fulltext
フォーマット application/pdf
サイズ 2.9 MB
  • Version
  • Stats

Version Date Modified Object File Name File Size File Hash Value Contributor Name Show/Hide

Downloads

0

Plays

0

See details

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3