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  1. 78 教養教育開発実践センター
  2. 78a 弘前大学教養教育開発実践ジャーナル (Online ISSN: 2432-7425, Print ISSN: 2432-7417)
  3. 5号

Integrated C 2020, Designing a Special Online English Course for International Horticulture Students: A Short Report on a New Model for Lunchtime Japanese Food Presentations

http://hdl.handle.net/10129/00007493
http://hdl.handle.net/10129/00007493
375b5f95-1ba5-45d5-b2b8-267dbc3fb9fd
名前 / ファイル ライセンス アクション
kyoyokyoiku_5_99.pdf kyoyokyoiku_5_99.pdf (136.7 kB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2021-06-28
タイトル
タイトル Integrated C 2020, Designing a Special Online English Course for International Horticulture Students: A Short Report on a New Model for Lunchtime Japanese Food Presentations
言語
言語 eng
キーワード
主題Scheme Other
主題 Online classes
キーワード
主題Scheme Other
主題 remote learning
キーワード
主題Scheme Other
主題 experiential learning
キーワード
主題Scheme Other
主題 cooking projects
キーワード
主題Scheme Other
主題 projects
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者 Berman, Shari Joy

× Berman, Shari Joy

Berman, Shari Joy

Search repository
著者別名
識別子Scheme WEKO
識別子 18974
姓名 バーマン, シャーリー ジョイ
著者所属
値 Graduate School of Medicine, Hirosaki University
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Since the inception of the Integrated English courses, a three-semester series required for International Horticulturemajors, the author has engaged students in Japanese cooking projects. In the past, students in the author’s cohortshad the opportunity to make group presentations that allowed the audience to hear about the history of specificdishes and production of key food industries in Japan. Listeners also had the chance to see actual cookingdemonstrations and were rewarded with a taste of the finished product. A number of international students attendedthe presentations making the Q&A more like something seen in real-life presentations. During a time of onlineonlyclasses, with the exception of the enticing aroma and taste, the author was able to replicate the project withina highly experiential framework. The 2020 version, described here in detail, gave the group, all former students,a challenging and memorable online international forum in which they were able to shine despite the constraintsof the day.
書誌情報 弘前大学教養教育開発実践ジャーナル

巻 5, p. 99-103, 発行日 2021-03-31
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 2432-7417
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA12787364
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
その他のタイトル
その他のタイトル 国際園芸農学科の学生の為の「2020年度 Integrated C」で行う特別オンライン英語授業:ランチ・タイム日本料理プレゼンテーションの新しいモデルの報告
出版者
出版者 弘前大学 教育推進機構 教養教育開発実践センター
資源タイプ
値 Article
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Ver.1 2023-05-15 10:50:35.976413
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